Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa calda si framantam pana obtinem un aluat elastic ,care nu se lipeste de maini ,pe care il lasam sa creasca 10 minute.
Intre timp punem carnea tocata in uleiul incins si amestecam bine ,pana se albeste .Acopeim cu apa calduta si lasam sa fiarba pana aproape a scazut apa .In acest moment punem mazarea congelata ,sosul de rosii ,sare ,piper ,chilli si maghiranul si lasam sa dea cateva clocote si sa sece bine.Lasam carnea sa se racoreasca .
Intindem aluatul de pizza pe o forma (cea mai buna este cea din ceramica) tapetata cu putina faina ,intindem carnea cu sos ,presaram boabele de porumb ,apoi cascavalul ras.
Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.
Servim fierbinte .