Mai ceva ca la cuptor, vasul Zepter este ideal pentru coacere !
Se fierbe cartoful in coaja, apoi se curata si se zdrobeste cu furculita.
Faina se pune intr-un castron iar in mijlocul ei se face o adancitura in care se pune cartoful, untul la temperatura camerei, uleiul, drojdia dizolvata in apa calda si putina sare.
Se framanta pana devine un aluat nelipicios dar moale.
Se intinde aluatul intr-o folie alimentara si se lasa 30 min. sa creasca.
Intre timp se pregateste toppingul astfel : se taie carnatii felii subtiri si cascavalul in cubulete.
In vasul rece, se pune hartie de copt si se aseaza aluatul. Deasupra se pun carnatii si cascavalul, apoi se presara piper si busuioc dupa preferinta.
Se pune pe ochiul cel mai mic al aragazului (la foc mic), pentru c.c.a. 20 min. cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.
Apoi se opreste focul, se mai lasa 5 min. si se scoate preparatul din vas.