Pizza casei

de Alexandra Burz in Pizza, 31 Aug 2014 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr aluat de pizza
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr salam de vara uscat
  • 100 gr ciuperci din cobserva
  • 100 gr masline fara sambure feliate
  • 200 gr mozzarella
  • 2 ardei
  • 200 gr cascaval dalia
  • Ketchup
  • Oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

  1. Blatul gata pregatit il intindeti cu sucitorul dupa dimensiunea tavii.
  2. Ungeti tava cu putin ulei.
  3. Puneti aluatul in tava, ungeti-l cu putin ketchup si presarati oregano.
  4. Adaugati pe rand dupa preferinta restul ingredientelor taiate feliute subtiri ( sunca, salamul, ardeiul ).
  5. Presarati rondelele de masline si deasupra presarati cascaval ras si mozzarella.
  6. Dati la cuptor pentru 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Puteti face doar cu legume, cu branzeturi sau cu ton.

2

Daca aluatul a fost congelat mai intai se manevreaza mult mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie