I-am dat acest nume deoarece sotului meu ii place enorm cu kaizer afumat! Mie nu prea imi place cu asa multa carne , prefer ceva margherita .
Cernem faina intr-un bol unde facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea , zaharul si intr-un vas cu apa calduta punem drojdia la dizolvat si apoi o rasturnam in gaura fainii si incepem sa framantam, mai adaugam putina apa calduta si incepem sa framantam bine, dupa 10 min de framantat adaugam putin ulei in aluat si mai framantam circa 15 min. Lasam la dospit pana creste .
Intre timp pregatim sosul .
Intr-un vas adaugam sos de rosii, sare, zahar, ulei masline si oregano si amestecam .
Odata crescut aluatul in tava din cuptor o presuram cu faina si incepem sa intindem aluatul in ea, intepam cu furculita si ungem blatul cu sosul respectiv, unde presuram bucatele de kaizer afumat si bagam la cuptor preincalzit pt 15 min.
Scoatem din cuptor inainte sa fie gata, radem cascavalul si o mai lasam sa se topeasca cascavalul, se scoate din cupptor si se proportioneaza felii.
POFTA BUNA !