Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2015 | 5041 vizualizari

 

Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 250 g carnati afumati
  • 250 ml smantana( 25% grasime)
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati:

            Taiem carnatii rondele si ii prajim in ulei incins. Scoatem carnatii din cratita, si in uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam mazarea si completam cu apa pana o acoperim.

          Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta. Adaugam si smantana. Servim pe farfurie alaturi de carnatii prajiti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

17.09.2015, 11:08

Pfff, ce as mai manca!!! Asa, cu carnaciori!!! Bunaaaaa!!!

mirela0911 1

17.09.2015, 16:46

Ce culoare frumoasa!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu vinete si carne