Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 3752 vizualizari

 

Dupa atatea zile cu mielul de Paste,am zis sa ne revenim un pic si am facut 2 zile la rand pui,in retete cred eu cat mai usoare,sau cel putin asta intentionam si feedbackul a fost bun.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • sos de soia
  • apa de flori de portocal
  • curry,chilly,busuioc uscat
  • un ou
  • susan
  • ulei
  • cartofi dulci
  • usturoi
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos:

Am luat 6 pulpe de pui dezosate pe care le-am marinat de pe o zi pe alta cu sos soia,apa de flori de portocal,curry,chilly,busuioc uscat. a doua zi dupa ce s-au marinat le-am taiat fasii nu foarte subtiri pe care le-am dat prin ou amestecat cu susan si ff putin pesmet si apoi le-am prajit in ulei. Separat am pus la fiert 2 cartofi dulci (erau foarte mari…ca sa va faceti o idee unul avea 887 gr . Dupa ce cartofii au fiert i-am bagat la blender impreuna cu un catel de usturoi, putin unt si lapte (cat e necesar in functie de consistenta dorita la piure).

Am servit apoi cartofii (pe care am presarat putina ceapa verde pentru decor si contrast) alaturi de bucatelele de pui inmuiate in sosul de ghimbir cu cocos si apa de flori de portocal. Reteta sosului o gasiti in sectiunea sosuri.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui