Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci

de ela in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 10511 vizualizari

 

una dintre mancarurile mele preferate...

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • sare,vegeta
  • 2linguri smantana
  • 50gr unt
  • 1cana de lapte fierbinte
  • 1plic de Maggi ideea zilei spaghete milanese
  • 1borcan ciuperci taiate
  • 1piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci:

Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare si vegeta 20-30minute.Se scurge apa si se mixeaza cu laptele,untul si smantana si se sareaza daca mai trebuie.

Pieptul de pui se curata,se dezoseaza si se taie marunt.Se pune pe foc  in putin de ulei de masline si 2linguri de apa,se amesteca din cand in cand.Dupa 15minute se adauga ciupercile pe care le mai taiem daca sunt prea mari feliile si se mai lasa pe foc 10minute.Se varsa plicul de maggi in 300ml apa rece si se rastoarna peste carnea cu ciuperci si se amesteca bine 10minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ela 1

15.06.2010, 18:46

vreau si eu.......

Adinacarla 1

16.06.2010, 08:55

Am venit si eu la masa......cam tarziu dar macar virtual sa ma servesc si eu cu o astfel de bunatate...

ela 1

18.06.2010, 16:44

Adinacarla mai facem o portie pt tine

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu castane la cuptor à la Sylvia