Piure de cartofi cu carne de porc marinata

de dana1986 in Porc, 23 Aug 2011 | 8428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 1-2 linguri de margarina
  • lapte
  • sare
  • 9 bucati de carne de porc
  • 75 ml vin
  • piper
  • vegeta
  • paprika
  • 100 ml ulei
  • 75 ml bere
  • oregano
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carne de porc marinata:

Punem cartofii la fiert, iar cand s-au fiert ii scurgem de apa ii pisam, ii amestecam cu laptele, margarina si sarea si obtinem pireul.

Carnea o punem intr-un vas la marinat impreuna cu toate celelelte ingrediente. Acoperim vasul si il punem la frigider pentru 30-60 minute, dupa care o scoatem, o punem in tava si o dam la cuptor pentru inca 50-60 minute.

Servim piureul impreuna cu carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

24.08.2011, 07:49

ca la mama acasa

DIANA B 1

24.08.2011, 09:17

adry88 1

24.08.2011, 10:28

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)