Pinguini

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2010 | 7679 vizualizari

 

Gata,precis ca ati terminat aperitivele pentru maine! Dar sunt sigura ca v-a mai ramas putina branza si niste masline si nu stiti ce sa faceti cu ele,ca parca n-ati vrea numai sa le puneti pe platou,asa fara nici un design.
O sa va placa micii mei pinguini,dar o sa aveti o problema. Toti ar vrea sa-i mananca,dar parca nu se-ndura...Dar ai muncit asa de mult la ei,dar sunt asa de draguti...
Cantitatile pot fi schimbate,bineinteles!
Sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • 18 masline negre jumbo 
  • 18 masline negre mici 
  • 1 morcov 
  • 1 tub de crema de branza sau orice fel de pasta de branza sau cream cheese 
  • 18 scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.

Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.

Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.

Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo! Happy New Feet!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci