Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 16839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. foietaj
  • 250 gr. branza dulce
  • 150 gr. branza sarata
  • 100 gr.masline feliate
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare, piper
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci:

Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.

Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme. Se pot servi si calde si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea