Omleta cu Miez de Lapte Natur Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 2672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • rosii
  • ceapa tocata marunt
  • oregano
  • sare, piper
  • Miez de Lapte Natur Delaco 120 g
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Miez de Lapte Natur Delaco:

Omogenizam ouale cu rosiile taiate cubulete, ceapa tocata marunt, o lingurita de oregano, sare si piper. Incalzim uleiul si adaugam compozitia de oua. In final, la servire adaugam Miez de Lapte Natur. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Miez de Lapte Natur Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

30.09.2012, 16:18

Sim0na 1

02.10.2012, 10:09

si mie-mi place combinatia asta!!!

Bya Ralu 1

04.10.2012, 23:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ceva fin