Pilaf de post cu ciuperci

de Oana in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 19772 vizualizari

 

Merge de minune alaturi de o salata verde de primavara!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 750 ml apa fierbinte
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 2 +2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 250 g ciuperci brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post cu ciuperci:

  • Pune intr-o craticioara uleiul sa se incinga, adauga ceapa tocata cubulete, morcovul ras si ardeiul capia cubulete

  • Lasa-le sa se caleasca putin, apoi adauga boia dulce, sare si piper

  • Pune orezul spalat, apoi apa fierbinte si pune craticioara la cuptor la 180 de grade pentru 20 d eminute, pana orezul este gatit

  • Intre timp taie ciupercile felii si soteaza-le in 2 linguri ulei. Dupa ce opresti focul adauga sare si piper dupa gust.

  • Cand orezul este gata, scoate-l din cuptor si pune ciupercile. Amesteca usor si este gata!

  • Presara patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc