Pilaf de orez cu tocanita de porc

de monik80 in Porc, 17 Mar 2015 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pilaf:
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 borcan ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • vegeta
  • apa
  • pasta de ardei
  • 500 g orez
  • Tocanita:
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura boia
  • ulei
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • maghiran
  • putin oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de porc:

Pilaf: se toaca ceapa si morcovii marunt si se pun la calit in putin ulei, dupa care se adaugam 2-3 linguri pasta de ardei sau un ardei gras rosu. Orezul se spala si se adauga peste ceapa si morcovi, punem apa si lasam sa fiarba putin, dupa care se pun si ciupercile si condimentele, se adauga apa din cand in cand pana cand orezul e fiert si se ingroasa putin, la sfarsit se pune patrunjel.

Tocanita: se taie 2-3 cepe marunt si se pun la calit, cand ceapa este calita se adauga o lingura de boia si 2 de pasta de ardei. Punem si carnea taiata cubulete peste ceapa si o lasam cam 2-3 min la calit, dupa aceea se adauga apa, cand incepe sa fiarba se pun condimentele, se adauga apa putin cate putin pana cand carnea e fiarta si apa se face ca un sos, la sfarsit adaugam pasta de tomate si patrunjel (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Coaste si carnati in sos de rosii cu pilaf de orez