Pilaf de orez cu tocanita de porc

de monik80 in Porc, 17 Mar 2015 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pilaf:
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 borcan ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • vegeta
  • apa
  • pasta de ardei
  • 500 g orez
  • Tocanita:
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura boia
  • ulei
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • maghiran
  • putin oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de porc:

Pilaf: se toaca ceapa si morcovii marunt si se pun la calit in putin ulei, dupa care se adaugam 2-3 linguri pasta de ardei sau un ardei gras rosu. Orezul se spala si se adauga peste ceapa si morcovi, punem apa si lasam sa fiarba putin, dupa care se pun si ciupercile si condimentele, se adauga apa din cand in cand pana cand orezul e fiert si se ingroasa putin, la sfarsit se pune patrunjel.

Tocanita: se taie 2-3 cepe marunt si se pun la calit, cand ceapa este calita se adauga o lingura de boia si 2 de pasta de ardei. Punem si carnea taiata cubulete peste ceapa si o lasam cam 2-3 min la calit, dupa aceea se adauga apa, cand incepe sa fiarba se pun condimentele, se adauga apa putin cate putin pana cand carnea e fiarta si apa se face ca un sos, la sfarsit adaugam pasta de tomate si patrunjel (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]