Chec aperitiv

de diaconta in Porc, 13 Noi 2010 | 10476 vizualizari

 

Cu gandul la drobul facut de Miha,impachetat frumos in "paturica" de bacon,am facut rulada asta,tot din categoria "n-a iesit ce-am vrut"

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata de porc
  • 3 fire carnati cabanos
  • 2 morcovi
  • bacon felii
  • 2 liguri pesmet
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa verde
  • gogosar
  • condimente
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin.

Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul.

Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne.

Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei.

Se pune in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se taie felii abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun