Pilaf de orez cu carnat afumat

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2014 | 3694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carnat subtire afumat
  • un castron mic orez
  • 3 linguri suc de rosii
  • o lingura oregano
  • sare, piper
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carnat afumat:

Intr-o oala punem orezul si adaugam apa cat sa acopere. Dam la foc mediu sa fiarba, pana orezul e moale. Adaugam carnatul taiat, sucul de rosii, sare, piper, oregano. Lasam putin la foc mic. La sfarsit adaugam si putin patrunjel pentru aroma!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]