Pilaf cu ciuperci

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2 l supa legume
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 cepe
  • 3 morcovi
  • 700 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

 Am pregatit legumele si anume: ciupercile le-am taiat in lamele subtiri, ceapa taiata in cuburi foarte mici, ardeiul taiat cuburi, apoi morcovul taiat in cubilete mici si patrunjelul tocat foarte marunt.

Intr-o tigaie am turnat ulei, apoi ceapa si ardeiul, morcovul, amestecand bine, putina sare, lasandu-le sa se caleasca approx 10 minute, apoi am pus si ciupercile. Am amestecat si le-am lasat la calit pana si-au pierdut din volum. Peste acestea se pune orezul si amestec bine. Am condimentat cu sare, piper si boia. In aceasta compozitie am turnat supa de legume, pregatita in prealabil. Am introdus la cuptor pana ce se absoarbe supa si orezul este gata. La final am presarat patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)