Copacel aperitiv

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 3243 vizualizari

 

Un aperitiv dragut si de efect!!

 

INGREDIENTE

  • pentru fiecare copacel avem nevoie de":
  • 1 rosie
  • masline
  • bucatele de crenvusti
  • scobitori
  • miez de lapte Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copacel aperitiv:

-se spala bine rosia

-crenvustiul se taie in bicatele de cca 1 1,5 cm

-se inteapa pe o scobitoare o bucatica de crenvusti iar in capatul fiecareia adaugam cate o bucata Miez de lapte

-se introduc in rosia spalata si uscata

-maslinele se inteapa si ele in cate o scobitoare si se introduc in rosie alaturi de celelalte

Daca ti-a placut reteta noastra "Copacel aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sidy 1

03.05.2013, 07:22

Ai uitat de Miezul de Lapte la ingrediente ! Bun, bunut

gaby_duceag 1

03.05.2013, 07:38

multumim Sidy de atentionare
l-am adaugat eu

babi5 1

10.05.2013, 18:09

Ingenios aperitiv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu salam