Pilaf

de Andreea Baraboi in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 3765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • 2-3 cani apa
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardel rosu
  • grasime de pui
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Se  curata ceapa si se taie  marunt pe care o adaugam in oala unde punem grasimea de pui si o calim putin dupa care adaugam  morcovul taiat cubulete mici si ardelul,

Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam orezul si apa.

Adaugam sarea si piperul si lasam sa fiarba pana  ce scade apa si orezul e  fiert.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga 4 cani de apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]