Piftie de pui

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2014 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • un plic gelatina praf
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • sare , piper , vegeta
  • 100 ml apa pentru gelatina
  • apa pentru fiert pulpele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Incepem prin clatirea pulpelor;

Le punem intr-o oala  , punem apa cat sa acopere carnea si dam la fiert ;

Lasam sa fiarba pana se da jos carnea usor de pe os ;

Cand au fiert , scoatem pulpele si le lasam la racit ;

Dam jos carnea de pe os si o rupem marunt ;

In apa in care au fiert pulpele adaugam usturoi , vegeta , sare , piper si turnam peste carne ;

Gelatina o amestecam cu apa si lasam sa stea asa cca 8-10 minute ;

Dam gelatina amestecata cu apa la foc mic , lasam cca 5 minute si turnam peste carne ; Dam la frigider pana aceasta s-a intarit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui