Piftie de pui

de Mihaela11_jo in Pui, 31 Ian 2012 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui mari  
  • 2 l apa  
  • 1 ceapa mare taiata in sferturi  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat  
  • 1 lingurita de sare (sau dupa gust)  
  • 1/2 cub de Maggi Bouillon
  • 6-7 catei de usturoi taiat marunt  
  • 3-4 morcovi

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Se pune apa cu sare, la fiert, intr-o cratita de fiert sub-presiune si se adauga puii taiati in sferturi si piperul.

Se fierb o ora.

Se scoate carnea si se desface de pe os; se pune in farfuriile in care vrem sa servim piftia.

In supa de pui, se adauga ½ cub de magi si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se toarna peste carne si se pune la frigider sa se inchege.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie de pui