Paine Pakoras

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 8451 vizualizari

 

O reteta indiana

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 3 linguri de faina
  • sare, piper
  • oregano
  • praf de chimen
  • boia de ardei iute/ardei uite tocat
  • patrunjel tocat marunt
  • o cescuta de lapte
  • 3 oua (in imagine doar unul)
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit
  • ketchup sau sos picant de rosii (pentru final)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Pakoras:

Amestecam ingredientele. Obtinem o pasta prin care trecem feliile de paine, avand grija sa le imbibam potrivit. Le prajim apoi in tigaia de teflon cu putin ulei. Se servesc cu sos picant de rosii sau ketcup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Pakoras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

20.05.2011, 12:48

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:42

epurasha2bb 1

13.02.2012, 22:08

si eu fac des dimineata la mic dejun genul asta de friganele dar nu stiam ca e reteta indiana! imi plac la nebunie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]