Piftelute de vita cu parmezan

de simo_brkic in Vita, 22 Ian 2012 | 3070 vizualizari

 

Aveam niste carnita macinata in frigider si ca sa nu se strice am facut aceste piftelute ..reteta o aveam in minte de undeva dar nu mai stiu de unde =)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne macinata vita
  • 150 g.parmezan
  • 300 g faina de paine(pezmet)
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de vita cu parmezan:

Carnea macinata se amesteca cu parmezanul,faina de paine oul,sarea si putin piper.Se formeaza mingi pe care le stropsim si le trecem odata ce au prins forma prin pesmet (faina de paine). La urma le prajim putin in ulei .Eu am preferat cel de masline ; )

TIPS-URI

1

usor de facut ; )

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de vita cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

23.01.2012, 11:43

Foarte bune

simo_brkic 1

23.01.2012, 23:25

; ) da erau "pufoase" daca ar fii fupa mine si ati fii aproape vas invita la orice "creatie" : )

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:19

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii