Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!
Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.
Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.
Sos de menta:
Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.
Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.