Piftelute de pui

de ony in Pui, 20 Dec 2010 | 6659 vizualizari

 

apetisante

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • 3-4 cartofi maricei
  • sare
  • piper
  • 2oua
  • pesmet
  • faina
  • verdeata
  • 1 ceapa
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de pui:

carnea de pui se toaca,la fel se procedeaza si cu cartofii,ceapa,usturoiul,verdeata;

se amesteca toate impreuna,se sareaza,se pipereaza;

se adauga 3-4 linguri de pesmet si tot atata faina,iar la sfarsit verdeatza tocata marunt;

se pune uleiul la incins si se modeleaza piftelute care se prajesc bine pe ambele parti.

cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu am folosit carnita de pe pulpe

2

se pot da si prin pesmet,pentru cine doreste mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute