Pulpe de pui in crusta de mustar

de papabundetot in Pui, 21 Dec 2013 | 4767 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns iarasi in bucatarie dupa o saptamana,mi-a lipsit joaca asta cu ingredientele care imi place mie atat de mult,insa…mai e foarte putin pana la vacanta si ma consolez cu gandul ca voi avea suficiente zile de joaca in care vreau sa prepar tot felul de bunatati pentru cei dragi mie :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru pulpe:
  • 6 pulpe pui dezosate
  • curry
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 2 lingurite miere de salcam
  • ienibahar macinat
  • chimen macinat,
  • scortisoara
  • sos soia,
  • sos worchester
  • Untura de gasca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de mustar:

Pulpele de pui le-am spalat bine,le-am sters cu un servet de hartie.Intr-un castronel am pus mustarul,mierea,curry,scortisoara,ienibaharul,chimenul,sos soia si sos worchester,le-am omogenizat bine si am obtinut un sos ,am  luat o tava de yena pe care am uns-o bine cu untura de gasca,apoi am luat fiecare pulpa si am dat-o prin sosul obtinut din condimente si apoi le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor la foc foarte mic.Le-am lasat cred ca mai bine de o ora,ca sa  se faca incet si sa se patrunda bine.

Pentru pulpe am facut o garnitura de paste cu sos de smantana si busuioc,care noua ne place mult,insa daca nu va place puteti opta pentru orice garnitura va place.

Intr-o oala am fiert apa cu sare,Cand a inceput sa clocoteasca apa,am adaugat pastele si le-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.Am scurs apa dupa ce au fiert,dar am pastrat o cana din apa de la paste.Intr-o tigaie,am pus un strop de ulei de rapita,un catel de usturoi tocat marunt si o lingurita de curry,le-am lasat 1 minut pentru a se elibera aroma usturoiului,apoi am pus pastele,jumatate din cantitatea de apa din cana si 200 ml smantana de gatit.Le-am mai lasat 1 minut pana cand sosul s-a si ingrosat putin,apoi am asezonat cu piper sichuan,am tocat cateva frunze de busuioc verde si am servit pastele cu pulpele de pui in crusta de mustar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor