Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei?
Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!
Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.
Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.
Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!
Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.
Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!
Pofta buna!