Chiftele frantuzesti de pui

de Rocsi in Pui, 1 Apr 2017 | 11527 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe acest site si mi-a placut foarte mult si ca aspect, si ce ingrediente au fost folosite. Acolo, reteta se numea parjoale, insa eu pregatindu-le la cuptor, le-am spus chiftele, pentru ca mi-am dorit sa evit prajeala si au iesit exact pe gustul meu. Chiar neasteptat de bune! Acum, daca doriti sa incercati reteta, ramane sa alegeti voi cum le pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 2 linguri cascaval dat pe razatoarea mare
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 crengute patrunjel verde
  • 2-3 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele frantuzesti de pui:

Pieptul de pui il spalam, il stergem cu servetele si il taiem cubulete.
Ceapa verde o taiem rondele, patrunjelul si mararul le tocam marunt.
Ouale le batem spuma.
Intr-o cratita, punem carnea, ouale batute, cascavalul, parmezanul si faina.
Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper.

Tapetam o tava mare cu hartie de copt.
Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia.
Luam cu lingura din compozitie, asezam gramajoare, dar cu distanta intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25-30 de minute.
Le verificam dupa 25 de minute. Nu le lasati mai mult decat trebuie, pentru ca se vor rumeni prea tare si riscati sa se intareasca.

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si atunci fierbinti, le punem intr-o caserola si le acoperim cu capacul caserolei.
Punandu-le fierbinti in caserola ele se vor pastra moi, altfel se usuca.
Se servesc calde cu mustar sau o salata.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi