Piept de pui umplut

de Lau in Pui, 29 Apr 2011 | 3699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • 100 g branza
  • 2 oua
  • condimente
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 20 g unt
  • 1 rosie
  • sare
  • 300 ml de apa
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

se spala pieprul si se curata de piele. Se taie fasii si se bate ca la snitele. Se taie carnatii, branza si ouale fierte tari. Se condimenteaza feliile de piept.

Se ia o felie, se pune o bucata de carnat, o felie de branza si o felie de ou, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoarea. Se repeta operatiunea pana terminam.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta. Intr-un castron desfacem pasta de toamte cu 300 ml de apa si un pic de sare si turnam peste rulouri. Taiem rosia felii si asezam intre rulouri. Taiem si untul si il asezam la fel intre rulouri. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 40-50 minute.

Eu am facut si fara carnati si carnatii care mi-au ramas i-am adaugat in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si pesmet