Piept de pui umplut

de Lau in Pui, 29 Apr 2011 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • 100 g branza
  • 2 oua
  • condimente
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 20 g unt
  • 1 rosie
  • sare
  • 300 ml de apa
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

se spala pieprul si se curata de piele. Se taie fasii si se bate ca la snitele. Se taie carnatii, branza si ouale fierte tari. Se condimenteaza feliile de piept.

Se ia o felie, se pune o bucata de carnat, o felie de branza si o felie de ou, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoarea. Se repeta operatiunea pana terminam.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta. Intr-un castron desfacem pasta de toamte cu 300 ml de apa si un pic de sare si turnam peste rulouri. Taiem rosia felii si asezam intre rulouri. Taiem si untul si il asezam la fel intre rulouri. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 40-50 minute.

Eu am facut si fara carnati si carnatii care mi-au ramas i-am adaugat in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai