Piept de pui marinat la gratar

de lilik in Pui, 22 Oct 2012 | 12700 vizualizari

 

O bunatate...se face repede si multumeste toata familia ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 ml vin alb(jumatate de pahar)
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie (nu prea mare)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper si paprika dupa gust
  • rozmarin proaspat 2-3 ramurele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Intr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua.

Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste punem ace de rozmarin si usturoiul taiat feliutze,dupa care le intoarcem putin.

Acoperim vasul cu folie transparenta si dam la rigider 2-3 ore(cel mai bine ar fii o noapte),dupa care scoatem feliile de piept din marinada si le punem direct pe gratar.

Servim cu piure,salata sau garnitura preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.10.2012, 09:45

Mmm... delicioasa mancarica!! Si imi place foarte tare farfuria

ANNA_46 1

23.10.2012, 11:39

Mmmm....ce bunatate , punem bine la favorite

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sote de ghebe