Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci

de reisnaor_2006 in Pui, 25 Feb 2015 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr de muschi file afumat
  • 400 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 150 gr de branza topita Delaco
  • rosii chery
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci:

Pieptul de pui il curatam de pielita si il spalam. Il taiem felii potrivite pe care le saram si piperam si le punem intr-o forma termorezistenta. Taiem felii muschiul, ceapa, ardeiul kapia si rosile cherry. La fiecare bucata de piept de pui adaugam cate o felie de muschi file. Adaugam ciupercile, ceapa, ardeiul si rosiile. Deasupra punem bucati de branza topita si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor ptr 30-40 de minute la 200 de grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de legume