Pui pe pat de cartofi

de nadina73 in Pui, 11 Iun 2010 | 4140 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 4 linguri de unt
  • 1/2 pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de cartofi:

Se curata cartofii si se taie in 4-6 apoi se aseaza intr-o tava unsa cu 4 linguri de unt apoi se sareaza si se pipereaza.

Puiul se spala bine se condimenteaza cu sare si piper si l-am taiat in 2 apoi se pune peste cartofi .

Usturoiul se curata si se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si cate putin ulei apoi se pune 1 cana de apa si se amesteca bine dupa care se pune peste pui si cartofi,la fel si vinul alb(vin puneti cat va trage inima)

Se pune tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de pui cu cartofi cu sos de cascaval si smantana