Piept de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 30 Oct 2010 | 6307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit ardei iute
  • ulei de palmier

sos:

  • 300g ciuperci proaspete
  • 30ml vin alb
  • 1 pahar lapte
  • 300ml smantana 20% grasime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos alb:

Pieptul de pui spalat si condimentat dupa gust se taie in fasii de 5 cm,se da prin faina,ou si apoi prin pesmet fiind astfel pregatit pentru a fi prajit in ulei(putem folosi varianta de a fi ''scufundat'' rapid in baia de ulei fierbinte sau de a fi ''aburit'' in ulei putin si cu capacul bine inchis pe tigaie).Se scot bucatile de carne pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sosul:Ciupercile se spala bine in apa rece,le taiem in bucatele mici si le calim in putin ulei,apoi stingem cu vin,adaugam laptele si smantana,apoi lasam sosul sa fiarba pana incepe sa se ingroase.Se serveste cald alaturi de salata sau orice altceva preferati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos alb si ciuperci