Piept de pui cu ciuperci

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 2673 vizualizari

 

Ceva simplu,rapid si pe gustul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 150 g piept de pui.
  • 200 g ciuperci proaspete.
  • 1 linguri de ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
  • 2 linguri de lapte.
  • 1 cub de unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se curata si se  spala ciupercile, se taie felii, se pregateste o tigaie se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si catelul de usturoi, se adauga pieptul de pui taiat bucati, se calesc bine pentru cateva minute, se adauga si cateva linguri de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit 10 minute.

Spre final se adauga laptele si untul, se amesteca bine se potriveste de sare si piper, se opreste si se adauga patrunjel (proaspat sau uscat).

Se serveste alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de lapte si unt se poate folosi o lingura de smantana sau de sos bechamel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

18.04.2015, 00:39

jolygina 1

18.04.2015, 01:23

Adele 1

18.04.2015, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor