Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 12840 vizualizari
bune si crocante
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, retete Pui
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
de Constelatialeu 9
de Bunica 7
de adasev12 1
de Ghinnni 1
Julie 1
Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!
Roxana 1
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:04
ieri la 20:13
de laura_n 7
ieri la 13:19
ieri la 08:29
pe 26.05 la 10:52
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Panacris
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!