Aripioare de pui in stil thailandez

de Oana in Pui, 23 Sep 2012 | 6113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 aripioare mari de pui
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri sos dulce de chilli
  • 1 lingura coaja rasa de portocala si lamaie
  • 2 linguri de suc de portocala si lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in stil thailandez:

Aripioarele de pui se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se ung cu ulei si apoi se amesteca cu toate ingredientele si se pun intr-o punga de copt. Se lasa la rece cateva ore.

Se pune punga in cuptorul incins si se lasa sa se rumeneasca aripioarele. Se pot frige si pe gratar, sunt la fel de gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in stil thailandez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos de rosii si cartofi