De fapt este "cap de piept de porc"....asa scria pe eticheta ,ce ma amuza denumirea asta.
Carnea de porc se taie bucati ,se spala si se pune la marinat intr-un amestec de iaurt,sos de soia,condimente.Am lasat-o pana a doua zi la frigider.
A doua zi am pus carnea cu tot cu marinata intr-un vas de ceramica. Am mai adaugat morcovii taiati betisoare,ceapa taiata rondele , putina supa de pui, rozmarin si am bagat-o in cuptorul incins aproximativ 60 de minute.
Intre timp am facut garnitura de varza.
Am curatat cele doua cepe si le-am taiat marunt.Le-am pus la calit cu putin ulei.Am adaugat o jumatate de lingurita de boia dulce si apoi varza taiata fideluta.
Se condimenteaza cu sare si vegeta,se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.Cand s-a inmuiat varza se adauga cam 100 ml de suc de rosii(sau mai mult in functie de cantitate si gustul fiecaruia) mararul si piper.
Cand s-a facut si carnea e gata mancarica.Rapid si gustos.