Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
De fapt este "cap de piept de porc"....asa scria pe eticheta ,ce ma amuza denumirea asta.
Carnea de porc se taie bucati ,se spala si se pune la marinat intr-un amestec de iaurt,sos de soia,condimente.Am lasat-o pana a doua zi la frigider.
A doua zi am pus carnea cu tot cu marinata intr-un vas de ceramica. Am mai adaugat morcovii taiati betisoare,ceapa taiata rondele , putina supa de pui, rozmarin si am bagat-o in cuptorul incins aproximativ 60 de minute.
Intre timp am facut garnitura de varza.
Am curatat cele doua cepe si le-am taiat marunt.Le-am pus la calit cu putin ulei.Am adaugat o jumatate de lingurita de boia dulce si apoi varza taiata fideluta.
Se condimenteaza cu sare si vegeta,se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.Cand s-a inmuiat varza se adauga cam 100 ml de suc de rosii(sau mai mult in functie de cantitate si gustul fiecaruia) mararul si piper.
Cand s-a facut si carnea e gata mancarica.Rapid si gustos.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult