Piept de porc cu varza dulce

de diaconta in Porc, 25 Oct 2010 | 6603 vizualizari

COMENTARII (92)

diaconta 1

25.10.2010, 23:18

@ Miha di tati avem

La Ancuta 1

26.10.2010, 00:16

e tare buna mancarica ta. Voi iara ati mutat cafeneaua?

gaby_duceag 1

26.10.2010, 07:57

Buna dimineata! Ma primesti la pranz la tine?

eclerash 1

26.10.2010, 12:27

dar mai interesant ar fi fost sa fie piept de cap de porc

mihaelar63 1

26.10.2010, 12:54

imi place si mie mancarea asta , varza cu ceapa prajita nu am mai facut , tre' sa fac

diaconta 1

26.10.2010, 13:46

@ Gaby ,hai ca se raceste

diaconta 1

26.10.2010, 13:46

@ Eclerash

diaconta 1

26.10.2010, 13:48

@ Mihaela e buna daca o prajesti doar un pic,e mai dulce varza,de obicei pun si morcov fideluta,dar pentru ca am pus la carne nu am pus si in varza

diaconta 1

26.10.2010, 13:48

@ Anca,noi ne mutam peste tot ,ca tiganii

Corinuta 1

26.10.2010, 14:04

Sidy 1

29.10.2010, 08:17

Cred ca am ajuns prea tarziu ca sa mai gust si eu.... Oricum las 5 furcute pentru o asemenea bunatare

stoi_mimi 1

29.10.2010, 14:20

wau varza !! unul din alimentele preferate de fam ,. mea ....arata f bine

diaconta 1

29.10.2010, 17:40

Corina Sidy lasa ca repetam figura si esti mai pe faza mersi Mimi

mena29 1

29.10.2010, 20:10

bun,bun

lili 1

31.10.2010, 18:20

ce buna e...

diaconta 1

31.10.2010, 18:26

mancare de-a noastra Lili

lili 1

31.10.2010, 18:34

da...e de pe la noi

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza creata cu carne de porc