Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 24127 vizualizari

 

Ador sa mananc coaste sau piept de porc la gratar sau la cuptor. Tocmai de aceea, am pregatit acest piept de porc cu sos barbeque care merge de minune alaturi de orice garnitura. Se prepara foarte usor si este asa de bun.... te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr. piept de porc (nu cu foarte multa grasime);
  • 3 linguri cu sos barbeque (eu am folosit de la Heinz);
  • 1 lingura cu mustar de Dijon (sau ce mustar va place);
  • 1 lingurita piper negru;
  • 1 lingurita ierburi de Provence;
  • 1 lingurita sare;
  • putin ulei (pentru unsa tava)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor:

Amestecam toate ingredientele intr-un castronel. 

Spalam bucatile de carne, indepartam o parte din grasime daca este prea multa si le stergem usor cu un prosop de bucatarie.

Ungem fiecare bucata de piept de porc cu amestecul de barbeque si o asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei.

Procedam asa cu toate bucatile de carne.

Punem tava la cuptorul preincalzit la 220 grade, pentru aproximativ 35-45 minute, pana devin rumene.

 

TIPS-URI

1

Putem aseza bucatie de carne si pe gratar, daca nu dorim sa le pregatim la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu soric crocant