Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 24136 vizualizari

COMENTARII (35)

Merisor 1

29.08.2013, 16:45

Ce bunatate ai pregatit! Si mie imi place pieptul de porc!

laura_n 1

29.08.2013, 16:54

cred ca le-a luat Cleme cu tot cu tava! )

PapaVio 1

29.08.2013, 17:42

"Punct ochit,punct lovit"Cu reteta asta ai lovit direct in tinta.Nota 10 !

madi_marin 1

29.08.2013, 18:19

si mie mi-au atras atentia de curand sosurile astea ( sunt de mai multe firme in magazine) dar nu am luat niciodata... dar vazand reteta ta...sigur o sa iau... preparatul arata delicios!

ralu_ca 1

29.08.2013, 18:31

alilianaa 1

29.08.2013, 18:39

ce bine arata..

xana 1

29.08.2013, 19:12

iii, ce rumen si bun!

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat