Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"

de Alina26 in Crap / Caras, 23 Noi 2013 | 6813 vizualizari

 

Asa mi se facuse pofta de peste prajit cum facea mama,cu mamaliguta calda si un mujdei de usturoi,si asa ca m-am pus si am facut!!!Avand sot pescar,am avut in congelator crap....si l-am facut cu malai si prajit binee....mama....o bunatate!!!!! :)
Nu mai stiu cat malai am folosit pentru mamaliguta...dar cred ca fiecare stie sa fac...nu????

 

INGREDIENTE

  • crap 800 g
  • 10-15 lg malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit "Ca la MAMA ACASA":

1.Am spalat pestele,l-am taiat bucatele,l-am dat prin malai,si l-am prajit in ulei incins.Am intors pe ambele parti si l-am lasat sa se prajeasca bine,asa ne place noua mai crocant.L-am scos pe servetele.

Am facut mamaliguta si un mujdei de usturoi...si poftim.Mai simplu de atat.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt tip de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

Lavinia 1

23.11.2013, 21:01

ce bun

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 21:20

bun pestele

Alina26 1

23.11.2013, 22:06

va multumesc!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi