Friptura de crap cu usturoi

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 10 Iun 2021 | 3615 vizualizari

 

O mancare extrem de gustoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 1 peste mare taiat rondele
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • 2-3 felii de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de crap cu usturoi:

Mai intai curatam pestele si il feliem sau il putem cumpara direct curatat si portionat de la pescarie.

Intr-o tigaie incapatoare punem uleiul si calim doar 2-3 minute pestele presarat cu un praf de sare si un praf de ardei boia si usturoiul tocat marunt. Doar cateii de usturoi, nu si usturoiul verde.

Punem pestele si usturoiul calite intr-un vas de yenna sau intr- o tava.

Adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Presaram sare, piper si ardei boia si adaugam si usturoiul verde tocat. Punem din loc in loc si felii de lamaie.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de garde pentru 30-35 de minute. Servim cu legume sau salate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap ardelenesc