Peste pane

de anisoara in Peste, 12 Iun 2010 | 17410 vizualizari

 

INGREDIENTE

     
       

  •         500 gr de file de peste fara oase
  •         2oua
  •         3 linguri de faina
  •         3 linguri de ulei de masline
  •         sare



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se dezgheata si se pune pe un servetel de bucatarie pentru ca sa-i absoarba tot lichidul.  Se taie in portiuni mai mici . Tigaia se incalzeste cu ulei si se adauga un catel de usturoi , se caleste apoi se inlatura. Aparte se bat cu furculita ( nu cu mixerul) cu  putina sare, ouale. In alt platou se toarna faina. Fiecare bucatica de file se tavaleste prin faina pe o parte si alta , pe urma prin oul batut si se prajeste  in uleiul incins timp de 4-5 minute pe o parte si alta.  Cand se prajeste pestele , temperatura aragazului  se scade la mijlociu. Ultimul minut se mareste temperatura la maxim si se intoarce cand pe o parte cand pe alta pestele ca sa obtinem o pojgita crocanta. Va rezulta un peste foarte gustos, crocant si in mijloc cu o carnita alba suculenta.

Urmariti pozele .


Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane