Peste la cuptor cu sos de iaurt

de pity19 in Crap / Caras, 16 Sep 2014 | 4926 vizualizari

 

Sunt la dieta de cateva zile , si de aceea gatesc fara grasimi ! Vinul demisec ii da un gust absolut delicios pestelui iar de sosul cu iaurt nu mai spun! :)

 

INGREDIENTE

  • 5 pesti proaspeti ( cat o palma )
  • 7 linguri iaurt 0.2 % grasime
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin alb demisec
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de iaurt:

Curatam pestii de solzi si de intestine ;

Clatim in jet de apa rece ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem pestii intr-un castron si turnam vin peste ei ;

Dam la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 20-25 minute ;

Curatam usturoiul , dam pe razatoare , condimentam cu sare si piper si turnam iaurt peste , amestecand bine ;

Cand pestii sunt gata , scoatem din cuptor , punem pe farfurie si turnam sos de iaurt peste ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap rumen