Salata de icre de crap

de MotanLaOale in Crap / Caras, 6 Oct 2018 | 10166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 4-5 felii de paine alba uscata
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe rosii
  • zeama de lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se inmoaie feliile de paine in apa rece 10-15 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Icrele scoase din peste proaspat trebuie tinute cu sare 6-7 zile inainte de a fi facute.

2

Nu se foloseste ulei de masline deoarece icrele ies amare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci