Crap de dunare pane

de sebirizescu in Crap / Caras, 19 Oct 2016 | 2653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati crap de dunare
  • sare
  • piper
  • ulei
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap de dunare pane:

Pestele se taie in bucati, se usuca cu un servet de hartie.

Se pune sare si piper pe toate bucatile.

Fiecare bucata de peste se trece prin malai si se pune la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap de dunare pane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din salau