Peste dorada pane

de nadina73 in Peste, 11 Apr 2010 | 10070 vizualizari

 

este o carne alba foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • peste 2 bucati
  • sare,piper
  • 2 oua
  • fain alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste dorada pane:

Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece

Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se prajeste in ulei

Se poate da prin pesmet si devine mai crocant,.

Se serveste cu garnitura de cartofi si mujdei sau mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dorada pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]