Merluciu pe pat de sare

de Valclaudia in Peste, 8 Noi 2014 | 7276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 500 gr. sare grunjoasa
  • piper dupa gust
  • ierburi de Provence dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pe pat de sare:

Spalam pestele, il uscam cu servetele absorbante.

Punem sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, presaram dupa gust ierburi de Provence, asezam bucatile de peste, presaram piper macinat.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute (175 grade).

In ultimele 15 minute intoarcem bucatile de peste sa se rumeneasca uniform pe ambele parti.

Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Anett 1

09.11.2014, 09:18

dantes 1

09.11.2014, 11:32

Bun!!!

Ksenya 1

10.11.2014, 11:23

imi place ideea ,e buna ,are foarte putine calorii.Am trecut-o pe lista ,fac un sos de iaurt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]