Peste cu garnitura de cartofi

de deyzy93 in Peste, 5 Iun 2013 | 4288 vizualizari

 

ceva simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 2 pestisori
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de cartofi:

Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste.

In alta tigaie puneti ulei la incins, taiati cartofii si ii puneti in tigaie, peste ei puneti sare, piper, putina boia si adaugati pe parcurs cate un paharut de apa pana sunt gata. Peste cartofi puneti 1 capac pentru a se face in aburi, ies mult mai buni. Pe cand sunt gata, inainte sa ii scoateti puneti si 2 frunzulite de busuioc, apoi stingeti focul si mai lasati-i putin cu capacul deasupra.

Acum totul este gata pentru servit.

POFTA  BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platica crocanta