Peste cu cartofi si sos picant

de ianculubita in Peste, 27 Feb 2014 | 3845 vizualizari

 

Pentru zilele in care se mananca peste si nu numai,va recomand aceasta reteta super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste
  • 3 cartofi
  • 1 ceasca sos picant de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute de salvie
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • SOS PICANT
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 1 lingurita de boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si sos picant:

Pestele spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim putin in ulei incins apoi il scoatem pe hartie de bucatarie

In vasul de yena,punem 2linguri cu ulei de la prajitul pestelui,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi taiat marunt,salvia,deasupra pestele,peste peste punem sosul si lasam la cuptor 15min.

Servim imediat.

Varianta fara prajit:punem in vas peste cartofi pestele condimentat,stropim totul cu 2-3linguri ulei de masline si lasam la cuptor 20min

Pentru sos,rasturnam cutia de rosii intr-un vas,le pasam cu blenderul,punem pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat,rasturnam in sosiera

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

27.02.2014, 17:23

Asta da !!!

simonacallas 1

01.03.2014, 07:28

Cautam o reteta de peste, buna si pe gustul meu, si am gasit-o. Multumesc

ianculubita 1

01.03.2014, 07:59

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor