Perisoare de pui in sos

de gaby_gabytza in Pui, 6 Feb 2014 | 10228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • sos
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 ceasca bulion
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceasca apa in care au fiert perisoarele
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos:

Perisoarele :intr-un bol amestecam carnea cu oul, orezul spalat si scurs bine de apa. Adaugam cimbru, busuioc, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Punem apa cu sare si o foaie de dafin la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele (care le-am facut dinainte). Lasam sa fiarba la foc mediu pana se ridica la suprafata.

Sosul -tocam ceapa si usturoiul marunt si punem la calit in putin unt topit.Dupa adaugam bulionul, sucul de rosii, apa, foaia de dafin.Condimentam cu sare si piper dupa gust lasam sa fiarba

Intr-o tava unsa cu ulei adaugam perisoarele si deasupra sosul si dam la cuptor cca 30 min. Cand a mai scazut sosul adaugam vinul si lasam sa fiarba pana mai scade si se ingroasa sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu perisoare de pui